Tânăra româncă împuşcată la Verona de un italian a murit

Românca împuşcată la Verona de patronul firmei la care lucra, pe fondul unui presupus conflict cu acesta, a murit la spital, relatează Corriere della Sera în ediţia electronică.

192 afișări
Imaginea articolului Tânăra româncă împuşcată la Verona de un italian a murit

Tânăra româncă împuşcată la Verona de un italian a murit (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Românca Andreea Şutic, în vârstă de 25 de ani, şi soţul ei Tiberiu Şutic (23 de ani) au fost împuşcaţi duminică, în localitatea Mozzecane di Villafranca (regiunea Veneto, nord), de italianul Giacomo Attolini (47 de ani).

Andreea intrase în moarte cerebrală imediat după ce fusese împuşcată în cap, iar marţi seara medicii au constatat decesul tinerei românce.

Potrivit presei italiene, Giacomo Attolini o angajase pe româncă la pizzeria sa. Italianul începuse să îi facă avansuri româncei de 25 de ani. Bărbatul de 47 de ani nu a avut succes, dar românca şi soţul ei i-au cerut patronului italian bani pentru a nu îl acuza de hărţuire sexuală. Informaţiile sunt dezminţite de familia victimei.

"Soţia mea începuse să lucreze la pizzerie în luna februarie. A fost angajată la negru, pentru o perioadă de probă, dar patronul continua să îi facă avansuri pe care ea le refuza. Nu i-a plătit nimic pentru ce a muncit", afirmă Tiberiu.

După ce a descoperit că cei doi soţi intenţionau să îl reclame, patronul pizzeriei a început să le dea telefoane de ameninţare. Tiberiu şi Andreea se temeau, iar de aceea au început să înregistreze convorbirile telefonice.

"Încercase să îmi violeze soţia într-o cameră situată la subsol, dar ea a reuşit să fugă. De atunci a început să dea telefoane pentru a ne convinge să nu îl reclamăm", explică Tiberiu.

În acest context, patronul italian le-a propus celor doi soţi români o întâlnire. Duminică după-amiază, soţii Şutic şi copilul lor s-au dus la întâlnirea cu patronul italian.

"Am luat o cafea şi i-am spus că nu am retras reclamaţia pentru tentativă de viol. Când am ieşit din bar, am dus copilul la maşină şi apoi am auzit două focuri de armă şi am căzut. După ce ne-a împuşcat, italianul a urcat-o în maşină pe soţia mea şi a transportat-o la spital", spune Tiberiu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici