Ţara care a interzis dansatul, cântatul şi socializarea la nunţi. S-au înregistrat 428 de cazuri în 24 de ore

  • În Victoria, Australia, s-a raportat un număr de 428 de noi îmbolnăviri în 24 de ore. Este al doilea record de îmbolnăviri, într-o zi.
  • New South Wales, stat vecin cu Victoria, înterzice dansatul, cântatul şi socializarea la nunţi, iar numărul maxim de persoane este de 150.
  • La înmormântări pot participa maxim 100 de persoane, în Australia.
2057 afișări
Imaginea articolului Ţara care a interzis dansatul, cântatul şi socializarea la nunţi. S-au înregistrat 428 de cazuri în 24 de ore
În New South Wales, stat din Australia, nunţile nu vor mai avea veselia de dinainte de coronavirus. Premierul Gladys Berejiklian a anunţat că va impune noi restricţii începând cu săptămâna viitoare, relatează Reuters.
 
Astfel, nunţile sunt restrânse la 150 de persoane, incluzând mirele, mireasa, naşii şi persoanele importante unui astfel de eveniment. În plus, este interzis dansatul şi cântatul. 
 
Chiar şi a te ridica de pe scaun face parte din măsurile de restricţie aplicate la nunţi. Aşadar, socializarea la un astfel de eveniment nu va mai fi o opţiune pentru invitaţi. 

Înmormântările în Australia, în contextul COVID-19

Nici înmormântările nu sunt ocolite de restricţii: doar 100 de persoane pot participa. La fel şi în lăcaşurile de cult. 
 
Deşi în Victoria s-au întors în izolare aproape 5 milioane de persoane de mai mult de o săptămână, autorităţile au raportat un număr de 428 de cazuri noi de îmbolnăviri cu coronavirus în doar 24 de ore. 
 
Este a doua oară când Victoria raportează un număr atât de mare de îmbolnăviri într-o singură zi. 
 
„Este un număr foarte foarte şi este îngrijorător”, a declarat Paul Kelly, autoritate medicală.
 
„Ne luptăm pentru vieţile noastre”, a declarat şi ministrul Sănătăţii, Jenny Mikakos.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici