,,Te iubesc pentru totdeauna": care este mesajul-omagiu al Iuliei Navalnaya pentru soţul său

  • Soţia lui Aleksei Navalnîi i-a adus un omagiu soţului ei, în timp ce acesta este înmormântat într-un cimitir din Moscova, la două săptămâni după deces.
  • Iulia Navalnaya i-a mulţumit soţului ei pentru "26 de ani de fericire absolută... chiar şi ultimii trei ani".
1285 afișări
Imaginea articolului ,,Te iubesc pentru totdeauna": care este mesajul-omagiu al Iuliei Navalnaya pentru soţul său

,,Te iubesc pentru totdeauna": care este mesajul-omagiu al Iuliei Navalnaya pentru soţul său

Iulia Navalnaya - care nu a participat la înmormântarea soţului ei deoarece se află în afara Rusiei - i-a mulţumit lui Navalnîi pentru "26 de ani de fericire absolută... chiar şi ultimii trei ani", notează Sky News.

"Pentru dragoste, pentru că m-ai susţinut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar şi din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să te fac acolo sus să te bucuri pentru mine şi să fii mândru de mine. Nu ştiu dacă mă voi descurca sau nu, dar voi încerca. Ne vom întâlni cu siguranţă într-o zi. Am atât de multe poveşti pentru tine şi am atât de multe cântece salvate pentru tine pe telefon, cântece stupide şi amuzante, în general, ca să fiu sinceră, cântece groaznice, dar sunt despre noi, şi chiar am vrut să le asculţi. Şi chiar am vrut să te văd cum le asculţi, cum râzi şi apoi cum mă îmbrăţişezi. Te iubesc pentru totdeauna. Odihneşte-te în pace".

Capacul sicriului lui Navalnîi a fost închis, iar sicriul a fost coborât în ​​mormânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici