Tedros Adhanom Ghebreyesus a fost reales în funcţia de director general al OMS. În lacrimi, Tedros s-a descris ca fiind "un copil al războiului"

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost reales pentru un al doilea mandat de cinci ani de către ţările membre ale agenţiei de sănătate a ONU.

1915 afișări
Imaginea articolului Tedros Adhanom Ghebreyesus a fost reales în funcţia de director general al OMS. În lacrimi, Tedros s-a descris ca fiind "un copil al războiului"

Tedros Adhanom Ghebreyesus a fost reales în funcţia de directorul general al OMS. În lacrimi, Tedros s-a descris ca fiind "un copil al războiului"

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a fost reales pentru un al doilea mandat de cinci ani de către ţările membre ale agenţiei de sănătate a ONU.

Niciun alt candidat nu concurat împotriva lui Tedros.

"Acest lucru este copleşitor", a declarat Tedros, după ce un alt oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a cerut tuturor celor din sală să se ridice în picioare şi să-l aplaude.

În lacrimi, Tedros s-a descris ca fiind "un copil al războiului" după ce a semnat actul ce oficiază prelungirea mandatului său. El a spus că, după ce a asistat la moartea fratelui său mai mic la o vârstă fragedă, "norocul a fost cel care m-a adus până aici".

Tedros, un fost ministru al guvernului etiopian, a condus OMS pe tot parcursul gestionării răspunsului global la COVID-19 şi a rezistat unor critici acerbe pentru multiplele sale greşeli. El este primul african care conduce agenţia şi singurul director general care nu este are calificativul de doctor în medicină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici