Teheranul anunţă negocieri separate cu Washingtonul şi cu Moscova asupra dosarului nuclear

Iranul va purta negocieri pe 9 şi 10 iunie cu Statele Unite, la geneva, iar apoi cu Rusia, la Roma, asupra dosarului nuclear, a anunţat sâmbătă Ministerul iranian de Externe.

160 afișări
Imaginea articolului Teheranul anunţă negocieri separate cu Washingtonul şi cu Moscova asupra dosarului nuclear

Teheranul anunţă negocieri separate cu Washingtonul şi cu Moscova asupra dosarului nuclear (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Negocierile bilaterale cu Rusia, care vor avea loc pe 11 şi 12 iunie, dar şi cele cu Statele Unite vizează pregătirea reluării dialogului cu marile puteri din cadrul Grupului 5+1 la Viena, pe 16 iunie, a precizat ministerul citat de agenţia oficială Irna.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici