Tehnologiile viitorului sunt prezentate online în cadrul Consumer Electronics Show

  • Luni a început Consumer Electronics Show, pentru prima dată în spaţiul virtual.
  • Samsung, LG, Mercedes sau TLC au prezentat cele mai noi inovaţii.
  • Show-ul continuă până pe 14 ianuarie când va fi lansată noua serie Galaxy S21
693 afișări
Imaginea articolului Tehnologiile viitorului sunt prezentate online în cadrul Consumer Electronics Show

Tehnologiile viitorului sunt prezentate online în cadrul Consumer Electronics Show

Roboţi, display-uri şi inovaţii. Toate au fost la ordinea zilei la primul show tech al anului. În trecut, aproximativ 200 de mii de oameni mergeau la Las Vegas la eveniment. Acum totul a fost online, însă la fel de spectaculos. 
 
CES 2021 a debutat în forţă cu Samsung care a prezentat noua generaţie de tehnologii pe care le propune. Inclusiv un robot extrem de amuzant care poate fi un bun asistent: îţi spală vasele, îţi pune masa şi multe altele. Rivalii de la LG nu s-au lăsat mai prejos. Au prezentat noua generaţie de televizoare care vin cu tehnologia MiniLED. Cu aceasta vor fi majoritatea TV-urilor de top în următorii ani. 
 
Compania din China a prezentat un telefon cu ecran rulabil. Nu în ultimul rând, Mercedes a oferit mai multe informaţii despre display-ul de 54 de inci care va veni pe următorul model electric. 
 
Un alt device, care momentan este prototip, masa cu toate jocurile de societate.
 
E un concept destul de simplu. Este o tabletă uriaşă cu picioare, care se încarcă cu multe jocuri de societate. La aceasta nu există piese de aşezat, nu există carţi de împărţit şi nimeni nu trebuie să fie banca. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici