Texas: o fată de trei ani şi-a împuşcat mortal sora de patru ani

O fată de trei ani şi-a împuşcat mortal sora de patru ani cu o armă de foc neasigurată, a anunţat un şerif din Texas, potrivit CNN.

149 afișări
Imaginea articolului Texas: o fată de trei ani şi-a împuşcat mortal sora de patru ani

Se pare că fata de trei ani a descărcat arma din greşeală, a declarat şeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez.

„Practic, este vorba despre o fetiţă de trei ani şi una de patru ani. Fetiţa de trei ani este presupusul trăgător. Se pare că a fost neintenţionat", a spus Gonzalez.

Calificând incidentul drept „tragic", dar „foarte uşor de prevenit", şeriful a declarat că un grup format din cinci adulţi şi doi copii se afla în interiorul unui apartament din Houston. Copiii erau nesupravegheaţi într-un dormitor, deoarece fiecare părinte credea că celălalt îi supraveghea, a explicat poliţistul.

Copilul de trei ani a pus mâna pe un pistol semiautomat încărcat, a spus Gonzalez. Membrii familiei au auzit o împuşcătură şi au fugit în cameră, unde au găsit-o pe fata de patru ani intinsă pe podea.

„Pare doar o altă poveste tragică a unui copil care a avut acces la o armă de foc şi a rănit pe altcineva", a mai spus Gonzalez.

Şeriful a precizat că ancheta este în curs de desfăşurare şi că, în astfel de situaţii, este „foarte probabil" ca un adult să fie acuzat pentru că nu a asigurat arma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
texas,
pistol,
copii

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici