Thailanda va permite cluburilor să rămână deschise mai mult timp pentru a stimula turismul

Cabinetul thailandez a aprobat un regulament care permite prelungirea programulului de funcţionare al barurilor şi cluburilor de noapte, în încercarea de a atrage mai mulţi turişti, a declarat marţi un purtător de cuvânt al guvernului, citat de Reuters.

128 afișări
Imaginea articolului Thailanda va permite cluburilor să rămână deschise mai mult timp pentru a stimula turismul

Thailanda va permite cluburilor să rămână deschise mai mult timp pentru a stimula turismul

Toate locurile de divertisment, cluburile şi barurile de karaoke din Bangkok, Phuket, Pattya, Chiang Mai şi Samui, destinaţii turistice populare, vor putea rămâne deschise până la ora 4 dimineaţa, cu două ore peste actualul program, a spus Traisulee Traisaranakul.

Anterior, prim-ministrul Thailandei, Srettha Thavisin, a declarat că noile reguli se vor aplica de pe 15 decembrie.

Industria turismului este un motor cheie al economiei, care a cunoscut o creştere lentă în comparaţie cu ţările din regiune şi pe care guvernul lui Srettha doreşte să o revigoreze. În septembrie, Thailanda a eliminat vizele pentru chinezi, o sursă cheie de turişti pentru a doua cea mai mare economie a Asiei de Sud-Est.

În acest an, Thailanda a primit 24,5 milioane de turişti străini şi se estimează că vor fi 28 de milioane până la 31 decembrie. Înainte de pandemie, Thailanda a înregistrat un record de 39,9 milioane de sosiri, cu 11 milioane din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici