Therea May: Londra vrea un acord comercial cu SUA în care interesele Marii Britanii să fie puse pe primul loc

Premierul britanic Theresa May a promis miercuri că Londra va pune interesele şi valorile britanice pe primul loc în cadrul negocierilor privind încheierea unui acord comercial cu Statele Unite, potrivit agenţiei de ştiri Bloomberg.

713 afișări
Imaginea articolului Therea May: Londra vrea un acord comercial cu SUA în care interesele Marii Britanii să fie puse pe primul loc

Therea May: Londra vrea un acord comercial cu SUA în care interesele M.Britanii să fie puse pe primul loc (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Şeful Guvernului britanic a vorbit în Parlament despre noul acord comercial care ar urma să fie negociat între Londra şi Washington.

"Vom căuta să obţinem un acord comercial SUA-Marea Britanie care să îmbunătăţească relaţiile comerciale între cele două state, care să aducă prosperitate şi creştere economică în ţara noastră, şi care va aduce locuri de muncă în această ţară", a declarat May, care adăugat că "prin aceasta, vom pune interesele Marii Britanii şi valorile Marii Britanii pe primul loc".

Theresa May se va întâlni vineri la Casa Albă cu Donald Trump, fiind primul lider străin care se întâlneşte cu noul preşedinte al Statelor Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici