Tony Blair sugerează că în lume va fi "haos" dacă Donald Trump devine preşedinte al Statelor Unite

Fostul premier laburist britanic Tony Blair a sugerat că pe plan global ar putea fi "haos" în cazul în care politicianul republican Donald Trump ar deveni preşedinte al Statelor Unite, informează site-ul agenţiei Reuters.

1143 afișări
Imaginea articolului Tony Blair sugerează că în lume va fi "haos" dacă Donald Trump devine preşedinte al Statelor Unite

Tony Blair sugerează că în lume va fi "haos" dacă Donald Trump devine preşedinte al Statelor Unite

Întrebat ce sfat i-ar da lui Donald Trump dacă va câştiga scrutinul prezidenţial din SUA, Tony Blair a lăudat-o pe adversara acestuia, Hillary Clinton, şi valorile democratice.

"Dacă Statele Unite se îndepărtează de ceea ce se întâmplă în lume în acest moment, când valorile democratice sunt subminate, nu îşi mai îndeplinesc destinul de naţiune cu rol de conducere. Statele Unite au acest destin, nimeni altcineva nu poate juca un rol de conducere acum. Imaginaţi-vă un meci de fotbal în care arbitrul pleacă la vestiar. În primele momente, toată lumea ar spune că este grozav, dar după o perioadă va fi haos", a argumentat Blair.

"Mai degrabă decât să spun ceva despre domnul Trump, eu voi spune despre Hillary Clinton. Eu, personal, am încredere totală în ea", a spus Blair.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici