Tractoarele au invadat sala de clasă. Ideea inedită a unei educatoare din Texas a devenit virală pe Facebook

  • Ideea inedită este a unei educatoare din Texas
  • Ea a construit băncile pentru a-i primi pe cei mici în clase din toamnă
  • Poza a devenit virală pe Facebook şi a fost distribuită de peste 20.000 de ori
613 afișări
Imaginea articolului Tractoarele au invadat sala de clasă. Ideea inedită a unei educatoare din Texas a devenit virală pe Facebook

Jennifer Pierson este educatoarea din SUA care a transformat băncile distanţate în tractoraşe. Ideea i-a venit pentru că şi-a dorit să îi înveselească pe micuţii care trebuie să păstreze distanţa dintre ei. Ea a construit până şi parbriz care să îi protejeze atât pe ei, cât şi pe ea.

„Fără joacă. Măşti toată ziua. Distanţare mereu. Şcoala pare un loc înfricoşător, atunci când citeşti despre toate aceste măsuri pe care copiii sunt nevoiţi să le respecte anul acesta.”, a comentat bloggerul de parenting Gail Hoffer-Loibl, în postarea care a adunat peste 11.000 de like-uri pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici