TRAGEDIE de Halloween: Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, la o petrecere pe Madrid Arena

Trei femei cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani au murit călcate în picioare, iar alte două au fost grav rănite în noaptea de miercuri spre joi, în timpul unei petreceri de Halloween, pe un stadion transformat în sală de sărbătoare la Madrid, a anunţat poliţia.

939 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE de Halloween: Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, la o petrecere pe Madrid Arena

TRAGEDIE de Halloween: Cel puţin trei femei au murit călcate în picioare, la o petrecere pe Madrid Arena (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Trei victime au fost omorâte, fiind călcate în picioare, iar alte două au fost rănite, aparent grav", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, precizând că este vorba despre persoane născute între 1987 şi 1994.

Alerta a fost dată joi dimineaţa către ora locală 4.30 (5.30, ora României), "când am primit apeluri referitoare la o busculadă pe un stadion acoperit, Madrid Arena", cu o capacitate de mii de locuri, unde avea loc o petrecere de Halloween, a adăugat el.

Această busculadă, în care au fost omorâte persoane, pare că a fost provocată de un foc de artificii lansat de către o persoană în incinta stadionului, a continuat purtătorul de cuvânt.

Poliţia a procedat la evacuarea stadionului, o operaţiune care s-a încheiat fără incidente către ora locală 7.00 (8.00, ora României), şi a deschis o anchetă.

"În acest moment efectuăm audieri", a mai anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei madrilene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici