Tragedie în Turcia. Un autobuz plin cu turişti a căzut într-o râpă: 5 morţi şi 36 de răniţi

Cinci persoane au murit şi 36 au fost rănite, duminică, după ce un autobuz plin cu turişti a căzut într-o râpă din Bursa, Turcia, relatează Agenţia de presă turcă Haberler.

842 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Turcia. Un autobuz plin cu turişti a căzut într-o râpă: 5 morţi şi 36 de răniţi

FOTO Osman Nuri ERSOY/Twitter

În urma accidentului autobuzului cu 47 de pasageri, cinci persoane au murit şi 36 de persoane au fost rănite.

Autorităţile turce au anunţat identităţile persoanelor care au murit în accident, între care şi şoferul.

Autobuzul turistic se deplasa de la Tavşanlı, Kütahya către districtul Mudanya din Bursa şi s-a rostogolit într-o râpă în localitatea Kocayayla din cartierul Tahtaköprü din districtul İnegöl.

Accidentul a avut loc în jurul orei 08.30 în localitatea Kocayayla din cartierul Tahtaköprü.

Autobuzul a derapat 20 de metri, s-a rostogolit şi s-a oprit după ce a lovit un copac.

Guvernatorul oraşului Bursa, Yakup Canbolat, care a venit la faţa locului, a declarat despre accident: „Am avut un incident trist. Autobuzul de turism, care se îndrepta de la Tavşanlı la Mudanya, s-a rostogolit dimineaţa pe drumul Domaniç. (...) Condoleanţele noastre. Cauza accidentului va fi stabilită în urma anchetei. Nu ar fi corect să spunem nimic acum despre asta”.

Directorul provincial de sănătate din Bursa, Fevzi Yavuzyılmaz, a declarat că două dintre persoanele rănite au murit în spitalul în care erau tratate, astfel că numărul morţilor este de cinci. Yavuzyılmaz a precizat că patru dintre răniţi se află în stare gravă.

Răniţii au fost transportaţi la spitale din İnegöl şi Domaniç.

Autorităţile turce au început o anchetă privind accidentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
autobuz,
mort,
rănit

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici