Ultimele tranzacţii înainte de listarea anului. Chinezii de la Tencent negociază achiziţia unei părţi din Warner Music

  • Compania chineză de internet Tencent Holdings negociază achiziţia unei părţi din Warner Music Group, în valoare de 200 de milioane de dolari
  • Oferta publică iniţială a companiei de discuri va avea loc săptămâna viitoare şi ar putea deveni listarea anului
446 afișări
Imaginea articolului Ultimele tranzacţii înainte de listarea anului. Chinezii de la Tencent negociază achiziţia unei părţi din Warner Music

Ultimele tranzacţii înainte de listarea anului. Chinezii de la Tencent negociază achiziţia unei părţi din Warner Music

Compania chineză de internet Tencent Holdings negociază achiziţia unei părţi din Warner Music Group, în valoare de 200 de milioane de dolari, înainte de oferta publică iniţială a companiei de discuri care va fi lansată săptămâna viitoare, a anunţat Wall Street Journal, citat de Reuters.

Warner Music încearcă să atragă şi alţi investitori, care, împreună cu Tencent, ar contribui cu peste 1 miliard de dolari la obiectivul campaniei de listare, de până la 1,8 miliarde de dolari.

Compania este cea de-a treia cea mai mare casă de înrregistrări din lume, cu Cardi B, Ed Sheeran şi Bruno Mars în portofoliul de artişti, şi ar putea fi cea mai mare ofertă publică de pe piaţa de capital din New York din 2020.

Oferta a fost amînată în martie, pe fondul pandemiei.

Compania va debuta pe piaţa Nasdaq pe 3 iunie, sub simbolul „WMG”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici