Tragedie în rândul familiei regale britanice. Thomas Kingston, soţul lui Lady Gabriella Windsor a fost descoperit decedat

  • Thomas Kingston, soţul fiicei prinţului şi prinţesei Michael de Kent, Lady Gabriella Kingston, a murit la 45 de ani.
  • Regele Charles al III-lea, care este văr de-al doilea cu Lady Gabriella, a trimis „cele mai sincere gânduri şi rugăciuni” familiei acesteia.
  • Kingston a fost găsit mort la o adresă din Cotswolds duminică seara.
1602 afișări
Imaginea articolului Tragedie în rândul familiei regale britanice. Thomas Kingston, soţul lui Lady Gabriella Windsor a fost descoperit decedat

Sursa foto: X

Thomas Kingston, soţul fiicei prinţului şi prinţesei Michael de Kent, Lady Gabriella Kingston, a murit, a anunţat Palatul Buckingham, scrie The Independent.

Văduva sa, Lady Gabriella, i-a adus un omagiu soţului său finanţist marţi seară, descriindu-l ca fiind un „om excepţional care a luminat vieţile tuturor celor care l-au cunoscut”.

Regele Charles al III-lea, care este văr de-al doilea cu Lady Gabriella, a trimis „cele mai sincere gânduri şi rugăciuni” familiei acesteia, după ce s-a aflat vestea morţii subite.

Lady Gabriella se află în prezent pe locul 56 în linia de succesiune la tronul britanic, după nepoata ei, Isabella Windsor.

„Cu cea mai mare durere anunţăm decesul lui Thomas Kingston, iubitul nostru soţ, fiu şi frate.”, a anunţat familia acestuia.

„Tom a fost un om excepţional care a luminat vieţile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare şoc pentru întreaga familie şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timp ce îi plângem dispariţia”.

Kingston a fost găsit fără suflare

Kingston, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort la o adresă din Cotswolds duminică seara. Serviciile de urgenţă au fost chemate la faţa locului la scurt timp după ora 18:00.

O anchetă va fi organizată pentru a stabili cauza morţii, dar nu există circumstanţe suspecte şi nu se crede că alte părţi ar fi fost implicate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici