Preşedintele Volodimir Zelenski face o vizită oficială în Albania

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, face o vizită oficială în Albania. El va participa la un summit Albania-Ucraina. Zelenski se va întâlni şi cu liderii ţărilor balcanice.

120 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Volodimir Zelenski face o vizită oficială în Albania

Sursa foto: X

Prim-ministrul albanez Edi Rama l-a primit miercuri pe Volodimir Zelenski, potrivit Sky News. Liderul ucrainenan a mers în Albania pentru a participa la un summit comun care vizează consolidarea legăturilor dintre Kiev şi Tirana şi asigurarea sprijinului pentru Ucraina.

Igli Hasani, ministrul albanez de externe, a declarat că vizita preşedintelui ucrainean reprezintă o „mare onoare”.

„Un moment esenţial pentru promovarea legăturilor bilaterale şi solidaritatea cu Ucraina în lupta sa eroică împotriva agresiunii Rusiei”, a spus el.

Zelenski urmează să se întâlnească şi cu liderii Serbiei, Macedoniei de Nord, Kosovo, Bosniei şi Muntenegrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici