Trei adolescente, arestate pentru că au torturat şi umilit un bărbat

Trei adolescente din Franţa au fost puse sub acuzare pentru sechestrarea unui bărbat la domiciului său, umilire şi brutalizare pentru a îl estorca de bani.

486 afișări

Cele trei adolescente (14, 15 şi 17 ani) au fost puse sub acuzare, vineri seară, în oraşul Grenoble, pentru acte de tortură şi barbarie, sechestrare cu violenţă şi estorcare de fonduri, după ce au sechestrat şi speriat un vecin de cincizeci de ani, potrivit Le Firgaro.

Arestate preventiv, cele trei minore riscă o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.

Ele ar fi agresat acest bărbat cu psihic labil, timp de două zile, acesta fiind internat în spital de către poliţişti.

Calvarul bărbatului a început luni. Una dintre fete, cea de 15 ani s-a dus la casa vecinului, împreună cu un prieten. Cei doi ar fi legat victima şi apoi i-au făcut fotografii compromiţătoare. Bărbatul le-a dat apoi 1.000 de euro, după care a anunţat poliţia.

Seara următoarea, aceeaşi fată, însoţită de celelalte două, de 14 şi 17 ani s-au întors la domiciliul victimei. Bătut, umilit, speriat şi brutalizat, acesta le-a spus fetelor codul său de la card, de pe care acestea au scos sume de bani de 14 ori.

Bărbatul a reuşit să se elibereze şi a fugit la un vecin, în aceeaşi zi poliţia arestându-le pe cele trei.

Cele trei au recunoscut faptele, însă fără a da explicaţii legate de motivul pentru care au făcut aceste lucruri.

Prietenul fetelor care a făcut fotografiile nu a fost ridicat de poliţie.

"Sunt inconştiente de gravitatea faptelor reţinute în sarcina lor. Pentru ele, este un joc, Ele au spus că aveau nevoie de bani şi voiau să se distreze", a spus un reprezentant al Poliţiei.

"Sunt foarte scârbit, mă face să mă gândesc la filmul Clockwork Orange", a spus tatăl fetei de 15 ani.

Două dintre fete sunt cunoscute de către poliţie şi supravegheate de un judecător specializat în minori pentru acte de violenţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici