Trei copii înjunghiaţi într-o casă din Anglia. O femeie a fost arestată

O femeie a fost arestată sub suspiciunea de tentativă de omor după ce trei copii au fost găsiţi răniţi, posibil înjunghiaţi, într-o casă din Huddersfield, un oraş în comitatul West Yorkshire, Anglia.

899 afișări
Imaginea articolului Trei copii înjunghiaţi într-o casă din Anglia. O femeie a fost arestată

FOTO Twitter

Poliţia a fost chemată la proprietatea de pe Walpole Road dimineaţă şi a găsit o fată, doi băieţi şi o femeie cu răni grave. Se crede că acestea au fost provocate de o armă albă, a declarat poliţia.

Toţi cei patru sunt trataţi la spital pentru rănile suferite, potrivit poliţiei din West Yorkshire, relatează BBC.

„Anchetele sunt în curs de desfăşurare în ceea ce a fost în mod clar un incident grav şi dureros în Huddersfield. Apreciem pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca în comunitatea locală. Detectivii efectuează cercetări pentru a determina circumstanţele exacte ale celor întâmplate, iar acum a fost efectuată o arestare ca parte a acestor investigaţii", a declarat inspectorul Sam Freeman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici