Trei femei sechestrate într-o clădire din Londra au fost eliberate, una după 30 de ani

Două persoane au fost arestate la Londra sub acuzaţia că au ţinut sechestrate trei femei, una dintre ele de peste 30 de ani.

898 afișări
Imaginea articolului Trei femei sechestrate într-o clădire din Londra au fost eliberate, una după 30 de ani

Trei femei sechestrate într-o clădire din Londra au fost eliberate, una după 30 de ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Agenţii Scotland Yard au fost sesizaţi de o asociaţie de caritate în legătură cu sechestrarea a trei femei la o adresă din Londra, relatează Sky News.

În clădirea suspectă poliţia a găsit trei femei: una în vârstă de 69 de ani de origine malaysiană, o irlandeză în vârstă de 57 de ani şi o britanică în vârstă de 30 de ani.

Cele trei femei, care erau foarte traumatizate, erau folosite la treburi casnice de proprietarii locuinţei, un bărbat şi o femeie de 67 de ani. Cei doi suspecţi au fost arestaţi.

Una dintre femeile eliberate le-a spus poliţiştilor că a fost sechestrată de peste 30 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici