Captură impresionantă pe aeroportul Heathrow. Trei persoane, prinse cu cocaină în valoare de 2 milioane de lire sterline. FOTO

Autorităţile britanice au pus sub acuzare pentru trafic de droguri trei persoane care au fost arestate, în weekend, la aeroportul Heathrow, cu cocaină în valoare de 2 milioane de lire sterline, potrivit site-ului postului BBC News.

1918 afișări
Imaginea articolului Captură impresionantă pe aeroportul Heathrow. Trei persoane, prinse cu cocaină în valoare de 2 milioane de lire sterline. FOTO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Un agent de securitate al aeroportului a fost arestat la unul din terminalele aeroportului. De asemenea, autorităţile britanice au arestat un bărbat şi o femeie, sosiţi la Londra cu un zbor de la Bogota, Columbia.

Cei trei au fost puşi sub acuzare pentru încercare de a importa droguri de clasa A, a precizat Agenţia Naţională pentru Criminalitate (NCA).

NCA a precizat că drogurile confiscate ar putea să valoreze "peste 2 milioane de lire sterline".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici