Trump l-a etichetat în mod greşit drept membru Antifa pe bărbatul de 75 de ani bruscat de poliţişti în Buffalo

  • Marţi dimineaţa, preşedintele Donald Trump s-a lansat într-o teorie a conspiraţiei preluând o ştire eronată, promovată de un post tv
  • Potrivit acestei ştiri, bărbatul de 75 de ani ce a fost bruscat de poliţie în Buffalo era de fapt membru Antifa
534 afișări
Imaginea articolului Trump l-a etichetat în mod greşit drept membru Antifa pe bărbatul de 75 de ani bruscat de poliţişti în Buffalo

Martin Gugino

Marţi dimineaţa, preşedintele Donald Trump s-a lansat într-o teorie a conspiraţiei preluând o ştire eronată, promovată de un post tv, ştire potrivit căreia bărbatul de 75 de ani ce a fost bruscat de poliţie în Buffalo era de fapt membru Antifa. 
 
Într-o postare pe Twitter, Trump a scris că poliţiştii erau perfect îndreptăţiţi să îl bruscheze pe bărbat, întrucât acesta ar fi vrut să distrugă sistemul de comunicaţie al poliţiei. 
 
Martin Gugino, bărbatul de 75 de ani, nu ar avea însă nimic de-a face cu mişcarea Antifa, susţine Buffalo News. Acesta este cunoscut în Buffalo drept un militant pentru pace, „şi a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe acţiuni civice, ce vizau fie schimbările climatice, fie acţiunile de renunţare la arme nucleare”, susţine avocatul lui Martin Gugino. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici