Trump promite că dacă va fi ales din nou preşedinte va trimite trupe la graniţa dintre SUA şi Mexic

  • Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump vrea să rezolve cu forţa problema migraţitei
  • Trump a promis că dacă va fi reales va trimite mii de trupe la graniţa dintre SUA şi Mexic
  • Fostul preşedinte a criticat administraţia Biden pentru paza ineficientă a frontierelor
625 afișări
Imaginea articolului Trump promite că dacă va fi ales din nou preşedinte va trimite trupe la graniţa dintre SUA şi Mexic

Sursa foto: MediafaxFoto

La un miting cu susţinătorii săi din Iowa, fostul preşedinte Donald Trump a mărturisit planul său de a stopa migraţia şi implicit trecerea ilegală a frontierei cu Mexic.

„La învestirea mea în funcţie, voi înceta imediat orice politică de frontieră deschisă a administraţiei Biden. Precizez că trebuie să folosim toate resursele necesare pentru a opri invazia, inclusiv mutarea a mii de trupe staţionate în prezent peste ocean”, a declarat Trump în discursul său pentru alegători.

Trump a promis, de asemenea, că va reactiva o interdicţie care a fost valabilă în timpul mandatului său: cetăţenii din mai multe ţări cu populaţie majoritar musulmană au interzis accesul în SUA, relatează Reuters.

Concurenţii lui Trump şi-au intensificat retorica asupra imigraţiei în ultimele săptămâni, promiţând acţiuni dure asupra trecerilor ilegale de la frontiera cu Mexic.

Aproximativ unul din şase republicani consideră imigraţia drept cea mai presantă problemă cu care se confruntă ţara, ceea ce o face a treia cea mai importantă problemă pentru ei după economie şi criminalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici