Trump se joacă Age of Empires cu Biden sau StarCraft cu Obama - o altă realizare a inteligenţei artificiale

251 afișări
Imaginea articolului Trump se joacă Age of Empires cu Biden sau StarCraft cu Obama - o altă realizare a inteligenţei artificiale

ElevenLab este o companie care a dezvoltat o tehnologie de inteligenţă artificială capabilă să reproducă vocile cu exactitate pe bază de text scris. 

Această tehnologie a devenit populară pe YouTube, unde mai mulţi utilizatori au început să creeze parodii cu Joe Biden, Donald Trump şi Barack Obama în diferite jocuri multiplayer, precum Age of Empires II şi StarCraft II. 

Aceste parodii au devenit un trend în februarie 2023 şi au fost create cu ajutorul ElevenLab AI.

Utilizatorii pot învăţa cum să creeze aceste parodii în mai puţin de cinci minute cu ajutorul ghidurilor disponibile pe internet. .

Pentru a folosi ElevenLab AI, utilizatorii pot vizita site-ul ElevenLab şi să-şi creeze conturi. După ce s-au înregistrat, trebuie să achiziţioneze abonamentul Starter pentru 1 dolar pentru a avea acces la funcţiile necesare pentru a crea voci personalizate cu ajutorul AI.

Reproducerea vocii lui Donald Trump poate fi efectuată prin introducerea textului pe care utilizatorii doresc să îl rostească. Apoi, tehnologia de inteligenţă artificială va genera un fişier audio cu vocea lui Donald Trump rostind textul introdus de utilizatori. 

De asemenea, pot utiliza fişiere audio cu discursuri ale lui Donald Trump pentru a îmbunătăţi calitatea reproducerii vocii sale. 

În clipul următor, Donald Trump şi Joe Biden se bat în Age of Empires II, un joc de strategie plasat în epoca post-clasică, inclusiv în Europa medievală. 

Cei doi preşedinţi americani se ceartă, îşi aleg facţiunile la comanda jucătorilor care le scriu dialogul ce cuprinde multe insulte şi înjurături.

Biden joacă cu numele de utilizator K0rnP0P, iar Trump cu numele de Agent Orange, în spatele lor fiind două persoane care scriu replicile şi generează vocile preşedinţilor americani. 

Competitorii cu AI ai lui Trump şi Biden sunt aztecii şi chinezii. Trump alege să construiască un zid de lemn pentru a-i ţine pe azteci la distanţă (pe care fostul preşedinte îi cataloghează drept mexicani), dar e atacat de un mistreţ.  Biden e concentrat pe construit ferme, dar e distrat de o pasăre din joc.  

"-Sunt cu patru ani mai în vârstă baleno.   

-Ţi-ai folosit în sfârşit cele 10 celule vii din creierul tău ca să dai click pe buton, aşa-i? 

-Taci pierzătorule, tu eşti retardul care i-a copiat discursul lui Ronald Reagan

-A fost un discurs bun. Aztecii... şi ai dracu chinezi? Chiar trebuie să mă chinui să-i ţin la distanţă pe aceşti nenorociţi să-mi fure resursele. Mexicanii sunt ingenioşi, trebuie să îmi petrec timpul să construiesc un zid să păzesc graniţa de aceşti nenorociţi. 

-Credeam că o faci să i-o su** lui Putin şi să mănânci burgeri Big Mac

-Şi tu petreci timpul lingând îngheţată şi be*** lui Xi Jinping. 

-Frumos, te-a învăţat Epstein despre asta când te aflai pe insula sa privată? 

-N-am fost niciodată pe insula sa, este absolut Fake News, o ştire liberală falsă! 

-Strategia mea va fi bună.

-Să sperăm că va fi o strategie mai bună decât cea de retragere din Afganistan!  De unde ai dat comenzile alea,  cumva de la fiul tău drogat? 

-Nu, am găsit în dosarul fratelui tău alcoolist mort. Tu construieşti un zid în Evul Mediu Întunecat? Iisuse, cât lemn vrei să investeşi în zidul ăla? ".

-Gata, trec pe diplomaţie.

-Ah, văd că te distruge un porc. Ceva ce aveţi voi doi în comun. Hei, i-am găsit pe mexicanii ăia pe care îi urăşti aşa de tare. 

-Ar trebui să construieşti zidul.

-Nu, n-am s-o fac.

-Oh, la dracu, nişte chinezi mi-au găsit baza. 

-Încă n-ai terminat zidul ăla?

-Poate dacă sătenii ăia şi-ar face treaba, l-ar fi terminat până acum.

-Tu îi controlezi, fac ceea ce le comanzi. 

-Taci!"

Adversarii avansează în Epoca Feudală, dar Biden şi Trump încă se află în Evul Mediu Întunecat. 

"-Oh, la dracu, îmi trebuie piatră.

-La ce-ţi trebuie piatră. Wow.....ce este asta? 

-Ce, te atacă? 

-Nu, este o pasăre. O pasăre frumoasă zboară deasupra bazei mele. 

-O pasăre? Cristoase Joe, avem lucruri mai importante. Trebuie să-i alungăm pe chinezi şi mexicani cât mai curând. 

-Doamne, ce creatură maiestuoasă!

-Sunt doar PIXELI Joe!

-Oh, a dispărut...". 

-Cum am pierdut alegerile în faţa ta? CUM?", spune Trump în timp ce construieşte o cetate în formă de Pentagon al cărui nume îl pronunţă greşit şi urlă la Biden să-i trimită blocuri de piatră, fiind atacat de chinezi. 

 

 

În StarCraft II, Obama şi cu Trump se joacă StarCraft II, un joc video de strategie SF plasat în viitorul îndepărtat. 

Cei doi se ironizează reciproc.

Obama se joacă cu Zergii, iar Trump cu protoşii. Obama îl bate pe Trump. 

"-Nimic nu poate să-i depăşească pe protoşii, cea mai măreaţă rasă din lume!

-Protoşii poate au tehnologia, dar noi zergii suntem mai numeroşi 

-Mare greşeală, prefer calitatea contra cantităţii oricând.

-Aşa s-a zis despre cazinourile tale. 

-Ce faci, îţi trimiţi dronele să muncească? 

-Mă consider un strateg bun şi câteodată, cea mai bună strategie este să trimiţi drone 

-Cum ai reuşit să treci de zidul meu?

-Se pare că zidul tău e durabil ca preşedinţia ta. Poate ar trebui să te apuci de construit terenuri de golf.

-Sictir Obama. Ne jucăm data viitoare". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici