Trupele georgiene au intrat în Ţhinvali

Trupele georgiene au intrat vineri în Ţhinvali, capitala regiunii separatiste Osetia de Sud, a anunţat angeţia Interfax.

24 afișări
Imaginea articolului Trupele georgiene au intrat în Ţhinvali

Trupele georgiene au intrat în Ţhinvali

Interfax citează corespondentul său în oraş, care susţine că lupte intense au avut loc în partea de sud a oraşului. Pentru moment nu există o confirmare independentă a acesor informaţii.

"Nu este corect", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului georgian de Interne, Şota Utiaşvili, citat de Interfax.

El a precizat că forţele georgiene nu au intrat încă în Ţhinvali, dar sunt implicate într-o confruntre cu două convoaie de camioane care au intrat în Osetia de Sud din Rusia şi care încearcă să ajungă în capitala republicii separatiste.

"Vrem să oferim timp civililor care au rămas, să părăsească (oraşul)", a declarat el. Întrebat dacă forţele georgiene intenţionează să intre în capitală, el a declarat : "Dacă apare această necesitate".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici