Trupurile a 30 dintre victimele accidentului de la Smolensk au fost aduse la Varşovia

Un avion militar polonez a adus miercuri după-amiază, la Varşovia, trupurile a 30 dintre victimele prăbuşirii avionului prezidenţial polonez.

13 afișări
Imaginea articolului Trupurile a 30 dintre victimele accidentului de la Smolensk au fost aduse la Varşovia

Trupurile a 30 dintre victimele accidentului de la Smolensk au fost aduse la Varşovia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o scurtă ceremonie pe aeroportul militar din Varşovia, sicriele vor fi transferate la Palatul Sporturilor din Varşovia. Este vorba de corpurile victimelor identificate deja de rude la Moscova.

În total, au fost identificate 64 dintre cele 96 de corpuri, a anunţat ministrul polonez al Sănătăţii, Ewa Kopacz.

Preşedintele Lech Kaczynski, soţia sa şi alte 94 de persoane au murit sâmbătă într-un accident de avion produs în apropierea oraşului Smolensk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici