TUNEL rutier PRĂBUŞIT în Japonia: Cel puţin cinci persoane au murit - VIDEO

Ce puţin cinci persoane au murit după prăbuşirea unui tunel rutier, duminică dimineaţă, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, alte două persoane fiind date dispărute. Corpurile celor cinci victime au fost găsite carbonizate, au anunţat autorităţile nipone.

1158 afișări
Imaginea articolului TUNEL rutier PRĂBUŞIT în Japonia: Cel puţin cinci persoane au murit - VIDEO

TUNEL rutier PRĂBUŞIT în Japonia: Şapte persoane sunt date dispărute - VIDEO

Anterior, serviciile de intervenţie anunţaseră că "şapte persoane sunt date dispărute".

Compania care gestionează tunelul, Nippon Expressway Co. (NEXCO), a reuşit să introducă un dispozitiv video în tunel, iar imaginile au arătat piloni de beton căzuţi peste maşini.

Cel puţin două femei au fost rănite în momentul prăbuşirii unui segment de 50 de metri al tunelului Sasago, care are 4,7 kilometri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici