Turcia susţine că sancţiunile decise de SUA nu vor afecta utilizarea sistemelor S-400

Decizia Statelor Unite de a impune sancţiuni împotriva Turciei nu va afecta hotărârea Ankarei de a utiliza sistemele S-400 cumpărate din Rusia chiar dacă proiectul va fi aprobat de Congresul de la Washington, a declarat purtătorul de cuvânt prezidenţial Ibrahim Kalin, relatează Reuters.

294 afișări
Imaginea articolului Turcia susţine că sancţiunile decise de SUA nu vor afecta utilizarea sistemelor S-400

Turcia susţine că sancţiunile decise de SUA nu vor afecta utilizarea sistemelor S-400

O comisie din Senatul SUA a susţinut miercuri un proiect de lege care impune sancţionarea Turciei după operaţiunea demarată de aceasta în nordul Siriei şi după achiziţionarea sistemelor S-400.

Achiziţionarea sistemelor S-400 de către Turcia a dus deja la tensionarea relaţiilor cu Statele Unite, care au suspendat Ankara din programul F-35.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turcia,
sua,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici