Twitter a catalogat drept „derutant” un mesaj în care Trump susţine că sistemul de vot prin corespondenţă poate duce la îmbolnăvirea cu COVID-19

Preşedintele american a postat un mesaj în care critică sistemul de vot prin corespondenţă care poate duce la fraudă şi cutiile poştale nu sunt igienizate corespunzător împotriva COVID-19.

231 afișări
Imaginea articolului Twitter a catalogat drept „derutant” un mesaj în care Trump susţine că sistemul de vot prin corespondenţă poate duce la îmbolnăvirea cu COVID-19

Twitter a catalogat drept „derutant” un mesaj în care Trump susţine că sistemul de vot prin corespondenţă poate duce la îmbolnăvirea cu COVID-19

Twitter a marcat unul dintre tweeturile lui Donald Trump drept o încălcarea a politicii sale privind „afirmaţiile înşelătoare privind sănătatea, care ar putea influenţa oamenii să nu participe la vot”.

Preşedintele american a criticat în repetate rânduri votarea prin corespondenţă, însă, într-un tweet de duminică, a sugerat fără dovezi că folosirea cutiilor poştale ar încuraja frauda şi ar pune oamenii în pericolul de a contracta noul coronavirus.

"Deci, acum, democraţii folosesc cutiile poştale, care sunt un dezastru pentru securitatea alegătorilor. Printre altele, acestea fac posibil ca o persoană să voteze de mai multe ori", a scris el.

"De asemenea, cine le controlează, sunt plasaţi în zone republicane sau democrate? Nu sunt igienizaţi împotriva Covid. O mare fraudă!", a scris preşedintele.

Twitter a limitat modul în care oamenii pot interacţiona cu postarea, nu o pot aprecia, comenta sau distribui. De asemenea reţeaua de socializare a adăugat un mesaj în care spune că ar putea fi „în interesul publicului ca tweet-ul să rămână accesibil”.

Utilizatorii care încalcă politica pot avea ştergerea tweet-urilor sau conturile blocate sau pot fi blocaţi definitiv dacă există „încălcări grave sau repetate”.

Democraţii au promovat căsuţele poştale ca fiind o opţiune convenabilă pentru alegătorii care nu doresc să utilizeze Serviciul Poştal al SUA, dar oficialii republicani din alte state au împiedicat utilizarea acestora.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici