Ucraina a primit arme puternice de la Antipozi: tancurile blindate M113AS4 au protecţie împotriva bombelor şi minelor

Australia a început să livreze tancuri M113AS4 Ucrainei.

11648 afișări
Imaginea articolului Ucraina a primit arme puternice de la Antipozi: tancurile blindate M113AS4 au protecţie împotriva bombelor şi minelor

Ucraina a primit arme puternice de la Antipozi: tancurile blindate M113AS4 au protecţie împotriva bombelor şi minelor

În total, armata de la Kiev va primi 14 unităţi de tancuri pentru transportul personalului.

Împreună cu ajutorul militar, Australia va finanţa Ucraina cu un pachet de 285 de milioane de dolari.

După cum se vede într-unul dintre videoclipurile de prezentare, M113AS4-urile de fabricaţie australiană sunt fabricate cu o armură groasă care permite o protecţie enormă chiar şi împotriva bombelor şi minelor, precum şi o turelă echipată cu o mitralieră Browning M2HB-QCB de 12,7 mm.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici