Ucraina: un bloc, nouă case şi o secţie de Poliţie, avariate în urma unui atac cu rachete

Zece persoane au fost rănite şi cinci au rămas sub dărâmături în urma atacurilor aeriene, lansate de ruşi asupra unor localităţi din estul Ucrainei. Un bloc, nouă case şi o secţie de Poliţie au fost avariate.

188 afișări
Imaginea articolului Ucraina: un bloc, nouă case şi o secţie de Poliţie, avariate în urma unui atac cu rachete

Ucraina: un bloc, nouă case şi o secţie de Poliţie, avariate în urma unui atac cu rachete

Rachetele ruseşti au fost lansate în cursul nopţii şi au vizat regiunea ucraineană Doneţk, a declarat, joi, ministrul ucrainean de interne, Ihor Klymenko, potrivit Reuters.

Rusia a tras şase rachete asupra a trei aşezări din regiune, a anunţat Klymenko pe Telegram.

„Pokrovsk, Novohrodivka şi Myrnohrad au fost ţinta unor tiruri. Bombardamentele au rănit 10 persoane, inclusiv patru copii. Alte cinci persoane sunt căutate sub dărâmături", a precizat ministrul.

Pe lista cu victime este o familie cu doi copii. Un bloc de apartamente, nouă case, o secţie de poliţie, maşini şi garaje au fost avariate.

Ruşii au ocupat o mare parte din Doneţk şi intenţionează să preia întreaga regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici