VIDEO  Ucrainenii aflaţi sub ocupaţie şi-au salvat drapelul: „tactica” unei doamne din Herson

În regiunile ocupate de forţele ruse, ucrainenii nu au încetat niciodată să creadă în revenirea la normalitate.

932 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii aflaţi sub ocupaţie şi-au salvat drapelul: „tactica” unei doamne din Herson

O scenă surprinsă la Herson şi publicată pe reţelele de socializare arată o doamnă recuperând steagul ucrainean ascuns în prezenţa militarilor lui Putin.

Sigilat în pungi de plastic şi îngropat sub o dală de ciment, steagul ucrainean a rămas intact în lunile în care oraşul a fost sub hegemonie rusă.

Povestea a fost făcută publică de fiul militar al femeii care arată steagul, mândră de apartenenţa ei la Ucraina.

„Mulţi s-au întrebat cum au reuşit ucrainenii să salveze steagurile în timpul ocupaţiei. Iată cum. Le-au păstrat pentru că nu aveau îndoieli că forţele armate ucrainene se vor întoarce pentru a-i elibera. Naţiunea noastră este imbatabilă", a comentat pe Twitter jurnalista Olena. Halushka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici