Ucrainenii avansează pe front în timp ce ruşii se luptă între ei. Oficial: "Există succese şi progrese tangibile"

Potrivit agenţiilor de presă ucrainene, Kievul a eliberat teritoriile din apropierea oraşului Krasnohorivka din regiunea Doneţk, ocupate de separatiştii pro-ruşi din 2014.

887 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii avansează pe front în timp ce ruşii se luptă între ei. Oficial: "Există succese şi progrese tangibile"

Ucrainenii avansează pe front în timp ce ruşii se luptă între ei. Oficial: "Există succese şi progrese tangibile"

Oleksandr Tarnavski, comandantul grupării strategice operaţionale Tavria, a vorbit pentru agenţia naţională de ştiri a Ucrainei, Ukrinform.

"Mişcarea forţelor noastre continuă. Există succese şi progrese tangibile", a spus Tarnavski sâmbătă.

Luptele pentru putere în Rusia au început ieri după ce Prigojin, şeful armatei private Wagner, a acuzat conducerea armetei ruse că a bombardat poziţiile. Folosind acest pretext, Pregojin a anunţat "Un marş al justiţiei" şi a declarat că are 25.000 de luptători ce vor îndepărta elementele nocive de la Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici