Ucrainenii îi aşteaptă pe americani. Secretarul de Stat american face o vizită la Kiev

  • Secretarul de Stat american face o vizită joi la Kiev.
  • Anthony Blinken se întâlneşte cu preşedintele Vladimir Zelenskiy.
  • SUA urmăreşte îndeaproape atitudinea ofensivă a Rusiei.
  • Soldaţii ucraineni aşteaptă ajutorul americanilor.
269 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii îi aşteaptă pe americani. Secretarul de Stat american face o vizită la Kiev

Ucrainienii îi aşteaptă pe americani. Secretarul de Stat american face o vizită la Kiev

Ucrainenii îi aşteaptă pe americani. În miezul tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina, Secretarul de Stat American, Anthony Blinken, ajunge la Kiev.

Nu este clar ce poate oferi întâlnirea dintre oficialul American şi preşedintele Vladimir Zelenskiy. Ucrainenii speră la un ajutor militar sporit. Soldaţii ucraineni din prima linie cer ajutor.  

„Trebuie să fim sprijiniţi mai mult, având în vedere un anumit statut special - apartenenţa la NATO. Poate că este prea devreme să ne pronunţăm, nu suntem la acel nivel, dar ajungem acolo”, a spus Vasyl Adolfovic, soldat ucrainean.

„Avem nevoie de arme (americane), muniţie pentru a nu ne mai îngrijora că ne atacă cineva”, a afirmat Alligator, soldat ucrainean.

14 mii de oameni au murit de la izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, în 2014. Anthony Blinken a transmis deja mesajul Administraţiei Biden. Dacă Rusia continuă să acţioneze nesăbuit, vom acţiona. Analistul Volodymir Fesenko spune că Ucraina aşteaptă întărirea parteneriatului cu Statele Unite.

„Ucraina se aşteaptă de la SUA continuarea extinderii relaţiilor de parteneriat, inclusiv a perspectivei viitoare a integrării NATO”, a spus Volodymir Fesenko, analist.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici