Ucrainienii nu pot fugi din ţară. Vineri nu vor fi deschise coridoare de evacuare din cauza pericolului

Ucraina nu va deschide vineri coridoarele umanitare pentru civili, din cauza "pericolului de pe trasee", anunţă Sky News.

212 afișări
Imaginea articolului Ucrainienii nu pot fugi din ţară. Vineri nu vor fi deschise coridoare de evacuare din cauza pericolului

Într-o postare pe reţelele de socializare, vicepremierul Iryna Vereshchuk, a scris: "Din cauza pericolului de pe rute, astăzi, 22 aprilie, nu vor fi deschise coridoare umanitare. Pentru toţi cei care aşteaptă să fie evacuaţi: aveţi răbdare, vă rugăm să rezistaţi!".

Coridoarele de evacuare anterioare, care au avut diferite niveluri de succes, au permis oamenilor să iasă din zonele periculoase şi au adus ajutoare umanitare.

Săptămâna trecută, datele publicate de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie au arătat că aproximativ şapte milioane de persoane sunt acum strămutate intern în Ucraina din cauza războiului.

Alte milioane de persoane au fugit în ţările vecine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici