Uite cum a sărbătorit premierul Noii Zeelande eliberarea de coronavirus

  • Jacinda Ardern a mărturisit că a dansat când a aflat că nu mai sunt cazuri de Covid-19.
  • Youtuber-ul GCSBro a făcut o parodie a dansului ministerial, inspirată din "Love Actually".
  • Directorul general al sănătăţii spune că parodia nu se compară cu dansul făcut de Jacinda Ardern.
854 afișări
Imaginea articolului Uite cum a sărbătorit premierul Noii Zeelande eliberarea de coronavirus

Uite cum a sărbătorit premierul Noii Zeelande eliberarea de coronavirus

Mai ştii scena aia din "Love Actually" în care Hugh Grant dansează prin toată casa? Exact aşa a dansat premierul Noi Zeelande, Jacinda Ardern, când a aflat că nu mai e strop de coronavirus în ţară.

Bine, ca să fim foarte corecţi, nu a dansat exact aşa, YouTuber-ul GCSBro a făcut o mica parodie, în care a suprapus faţa premierului peste cea a lui Hugh Grant.

Însă Jacinda Ardern a recunoscut că a dansat şi ea puţin când a auzit vestea, alături de fiicei ei, Neve, care nu înţelegea prea bine motivul bucuriei.

Iar directorul general al sănătăţii, Dr. Ashley Bloomfield, care apare în clip, spune că, de fapt, dansul premierului a fost mai bun decât cel al lui Hugh Grant.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici