Ultimele date în cazul celor 39 de migranţi găsiţi morţi în Marea Britanie: Un bărbat din Irlanda de Nord a fost arestat

Un bărbat din Irlanda de Nord a fost arestat în dosarul referitor la moartea a 39 de migranţi vietnamezi, ale căror cadavre au fost descoperite în octombrie într-un camion frigorific în Essex, a anunţat Poliţia britanică, citată de Euronews.

1949 afișări
Imaginea articolului Ultimele date în cazul celor 39 de migranţi găsiţi morţi în Marea Britanie: Un bărbat din Irlanda de Nord a fost arestat

Încă o persoană a fost arestată în cazul celor 39 de migranţi morţi în Marea Britanie

Autorităţile au informat că bărbatul arestat are 23 de ani, însă nu au oferit detalii suplimentare legate de acuzaţiile care îi sunt aduse acestuia.

Recent, Poliţia din Dublin a arestat un bărbat de 22 de ani şi a anunţat că mai caută doi fraţi pe care îi suspectează de trafic de persoane în acest dosar.

Forţele de ordine din comitatul britanic Essex au anunţat luna trecută descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Iniţial, autorităţile britanice au bănuit că migranţii găsiţi morţi în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceştia ar putea fi vietnamezi. Informaţia a fost confirmată ulterior în urma analizelor ADN.

Şoferul camionului a fost atunci arestat şi acuzat de omucidere, trafic de persoane, complicitate la imigrare ilegală şi spălare de bani. Trei alte persoane anchetate în acest caz au fost eliberate pe cauţiune până în prezent.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici