Un Airbus al Air France, imobilizat la sol în Cayenne din cauza unui incident tehnic

Un avion Airbus A340 al companiei Air France, care trebuia să decoleze din Cayenne marţi, în jurul orei locale 18.00 (24.00, ora României), cu direcţia Paris, a rămas imobilizat la sol, "din cauza unui incident tehnic", a anunţat direcţia regională a companiei.

24 afișări
Imaginea articolului Un Airbus al Air France, imobilizat la sol în Cayenne din cauza unui incident tehnic

Un Airbus al Air France, imobilizat la sol în Cayenne din cauza unui incident tehnic (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Acest aparat de zbor efectuase cursa Paris-Cayenne în cursul zilei de marţi. Întoarcerea spre Paris (zborul AF 607) a fost însă anulată.

Problema tehnică a fost "constatată în urma unui control al avionului", a declarat Sylvie Caudrillier, directoarea regională a Air France din Guiana Franceză.

Problema se referă la "radarul avionului", a precizat ea. "Avionul va fi reparat la faţa locului de mecanicii noştri care se află în Guiana şi de o echipă care va veni din Franţa", a adăugat ea.

Acest avion ar urma să plece "mâine (miercuri) spre Paris (...). El va fi programat cu un nou orar", a precizat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici