Un angajat dintr-un spital din New York, unde asistentele poartă saci de gunoi în loc de echipament de protecţie, a murit de COVID-19

  • Lipsa echipamentelor de protecţie la un spital din Manhattan este atât mare încât asistentele au început să poarte saci de gunoi în loc de halate.
  • Asistentele de la Spitalul Mount Sinai West din New York au distribuit pe reţelele de socializare o fotografie în care se vede că sunt îmbrăcate în saci de gunoi mari, negri, din plastic, transformaţi în haine de protecţie improvizate.
  • În acelaşi spital, un angajat a murit după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.
3293 afișări
Imaginea articolului Un angajat dintr-un spital din New York, unde asistentele poartă saci de gunoi în loc de echipament de protecţie, a murit de COVID-19

Un angajat dintr-un spital din New York, unde asistentele poartă saci de gunoi în loc de echipament de protecţie, a murit de COVID-19

O fotografie cu trei asistente medicale de la un spital din Manhattan, îmbrăcate în saci de gunoi, a devenit virală pe reţelele de socializare.

„Nu mai sunt halate în tot spitalul. Nu mai sunt măşti şi au fost reutilizate toate echipamentele posibile, aşa că asistentele au găsit o soluţie”, se arată în postarea care însoţeşte fotografia, scrie New York Post.

Între timp, angajaţii spitalului au legat moartea unui coleg de-al lor, diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu două săptămâni, de lipsa echipamentelor de bază din unitatea medicală.

Şeful asistenţilor de la Spitalul Mount Sinai West, Kious Kelly, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi a murit după două aproximativ două săptămâni.

Kelly, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la spitalul pilot din Mount Sinai, pe Upper East Side, pe 17 martie şi a murit marţi seară.

„Kious nu a meritat asta”, a spus o asistentă medicală. „Spitalul ar trebui să fie responsabil. Spitalul l-a ucis”, a spus aceasta.

Între timp, o alta spune că „problemele cu aprovizionarea există de aproximativ un an”, iar criza provocată de COVID-19 nu a făcut decât să înrăutăţească lucrurile.

În plus, asistentele spun că mai multe produse, care existau în spital, au început să dispară pesye noapte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici