Un avion a aterizat neplanificat după ce o persoană a strănutat la bord

Un avion al United Airlines, care a decolat din oraşul american Eagle, Colorado, cu destinaţia Newark, New Jersey, a făcut o aterizare neplanificată, la Denver, după ce o persoană din aeronavă a strănutat şi a provocat panică în rândul altor pasageri de la bord.

3009 afișări
Imaginea articolului Un avion a aterizat neplanificat după ce o persoană a strănutat la bord

Imagine: ProfiMedia

Pilotul a fost nevoit să facă o aterizare neplanificată din cauza unui pasager nemulţumit că persoana de lângă a strănutat şi a tuşit în timpul zborului. Pasagerul nemulţumit a cerut de mai multe ori să fie mutat de acolo, de frică să nu se infecteze, potrivit CBS Denver.

Compania United Airlines a declarat că „nu a fost în niciun caz o situaţie medicală”. Mai târziu, reprezentaţii companiei au adăugat că pasagerul strănuta din cauza unei alergii şi nu avea febră.

Avionul a aterizat astfel la Denver, unde a staţionat timp de 30 de minunte, iar pasagerul nemulţumit a trebuit să părăsească aeronava, în timp ce persoana care a strănutat a rămas în avion pentru destinaţia iniţială, Newark.

FBI investighează acum incidentul.

Mai mult de 120.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat pandemie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici