Un avion a fost obligat să se întoarcă din drum după ce doi pasageri au refuzat să poarte măşti

Un zbor Delta Air Lines a fost obligat să se întoarcă la poartă după ce doi dintre pasagerii aflaţi la bord au refuzat să poarte mască, scrie CNN.

1626 afișări
Imaginea articolului Un avion a fost obligat să se întoarcă din drum după ce doi pasageri au refuzat să poarte măşti

Un avion a fost obligat să se întoarcă din drum după ce doi pasageri au refuzat să poarte măşti

Un purtător de cuvânt al companiei Delta Air Lines, Emma Protis, a declarat pentru CNN, că zborul 1227, de pe cursa Detroit – Atlanta a fost obligat să se întoarcă la poartă, chiar înainte de a decola, după ce doi clienţi nu respectau instrucţiunile echipajului. „După o scurtă întârziere, aeronava a plecat spre Atlanta", a anunţat reprezentantul Delta Air Lines.

Cei doi pasageri au fost scoşi din avion.

Potrivit site-ului web al companiei aeriene, „clienţii şi angajaţii Delta trebuie să poarte o mască de faţă, sau o bucată de stofă care să le acopere nasul şi gura pe toată durata călătoriei, potrivit ghidului de bune practici al CDC”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici