Un avion Air France, nevoit să devieze de la rută din cauza unui aparat electronic suspect

Un avion al companiei Air France, care efectua o cursă între Tunis şi Paris, a fost nevoit să devieze de la rută şi să se îndrepte spre aeroportul Bastia, de pe insula franceză Corsica din Marea Mediterană, din cauza prezenţei la bord a unui aparat electronic suspect.

13 afișări
Imaginea articolului Un avion Air France, nevoit să devieze de la rută din cauza unui aparat electronic suspect

Un avion Air France, nevoit să devieze de la rută din cauza unui aparat electronic suspect

"Echipajul a găsit la bord un aparat electronic care serveşte la ascultarea muzicii şi care nu aparţinea niciunui pasager. Comandantul de bord a decis să urmeze procedura clasică, ce constă în devierea avionului către aeroportul cel mai apropiat, pentru a debarca pasagerii şi a efectua o percheziţie completă", a explicat o purtătoare de cuvânt a Air France.

Avionul, care transporta 178 de pasageri, a decolat din Tunis în jurul orei 07.05 (08.05, ora României) şi trebuia să aterizeze pe aeroportul parizian Roissy-Charles-de-Gaulle la 09.15 (10.15, ora României).

În urma procedurii de "decontaminare", pasagerii urmau să fie îmbarcaţi în acelaşi avion şi să plece de la Bastia, cu destinaţia Roissy. Sosirea lor pe aeroportul parizian era programată pentru ora 16.40 (17.40, ora României), potrivit unei surse aeroportuare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici