Un avion american de mici dimensiuni s-a prăbuşit în nordul Columbiei

Un avion de mici dimensiuni, înmatriculat în Statele Unite, s-a prăbuşit sâmbătă dimineaţă, într-o zonă forestieră a departamentului columbian Choco (nord-est), au anunţat serviciile de urgenţă.

170 afișări

Cel puţin doi din cei şase pasageri care se aflau la bordul avionului au supravieţuit.

Un oficial din cadrul Forţelor Aeriene columbiene a declarat că cei doi supravieţuitori au fost transportaţi la spital.

El nu a precizat naţionalitatea persoanelor rănite, nici starea în care se află ceilalţi pasageri.

Totuşi, potrivit presei locale, cinci dintre persoanele care se aflau la bordul avionului erau cetăţeni ai Statelor Unite, iar a şasea era de naţionalitate panameză.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici