Un avion de pasageri s-a rupt după ce a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Turcia: cel puţin 120 de răniţi | VIDEO, FOTO

Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, în momentul aterizării, pe Aeroportul Sabiha Gökçen din oraşul turc Istanbul, afirmă surse citate de presa turcă.

4375 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri s-a rupt după ce a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Turcia: cel puţin 120 de răniţi | VIDEO, FOTO

Un avion de pasageri a derapat şi a ieşit de pe pistă, pe un aeroport din Turcia | VIDEO

UPDATE 21:09 Cel puţin 120 de de persoane au fost rănite în urma accidentului aerian produs miercuri după-amiază pe aeroportul din Istanbul, anunţă autorităţile turce.
 
"Sunt spitalizate 120 de persoane", a declarat miercuri seară Ali Yerlikaya, guvernatorul oraşului Istanbul.
 
Bilanţul anunţat anterior era de zeci de răniţi.
 
Avionul, aparţinând companiei Pegasus Airlines, zbura de la Izmir spre Istanbul, relatează CNN Turk şi cotidianul Hurriyet.
 
În timpul manevrei de aterizare, aeronava de pasageri a derapat şi a părăsit pista. Avionul a luat foc şi a suferit avarii grave.
 
Numeroase echipaje de pompieri şi ambulanţe au intervenit imediat după accident.
 
Ministerul turc al Transporturilor a comunicat că toate cele 177 de persoane aflate la bordul avionului au fost evacuate şi nu s-au înregistrat decese.
 
Zeci de persoane au fost rănite în urma accidentului aerian produs miercuri după-amiază pe aeroportul din Istanbul, anunţă autorităţile turce.

Potrivit unor surse citate de CNN Turk, 52 de persoane au fost rănite.

Guvernatorul oraşului Istanbul, Ali Yerlikaya, a declarat că "21 de pasageri au fost răniţi" în accident.

Autorităţile turce cercetează circumstanţele producerii accidentului.

 

sursa foto: cnnturk.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici