Un avion israelian care decolase din Bucureşti a aterizat la Istanbul, în urma unei defecţiuni

Un avion Boeing 737 al companiei israeliene El Al, care decolase joi seara de la Bucureşti cu direcţia Tel Aviv, a aterizat în siguranţă la Istanbul, din cauza unei defecţiuni la unul dintre motoare, relatează site-ul Ynetnews.com.

17 afișări
Imaginea articolului Un avion israelian care decolase din Bucureşti a aterizat la Istanbul, în urma unei defecţiuni

Un avion israelian care decolase din Bucureşti a aterizat la Istanbul, în urma unei defecţiuni (Montaj foto)

Pilotul a aterizat cu succes, în cursul nopţii de joi spre vineri, la Istanbul, în urma unei defecţiuni la un motor. Aeroportul turc fusese pregătit înainte de aterizare cu echipaje de salvare şi pompieri.

Un purtător de cuvânt al companiei El Al, Ran Rahav, a declarat că "o întârziere a avut loc din cauza unei defecţiuni", iar aparatul de zbor va ajunge în Israel după ce va fi reparat.

"Am plecat din Bucureşti ieri seară (joi-n.r.), cu un avion Boeing 737 aparţinând El Al, care era practic plin. Toată lumea dormea după masă, iar dintr-o dată însoţitoarele de zbor au început să alerge şi să ridice scaunele în poziţie dreaptă. Pilotul a anunţat că era o defecţiune doar la un motor. Aproximativ pe la miezul nopţii am aterizat la Istanbul", a povestit un pasager.

"La un moment dat, un alt avion a fost trimis, dar autorităţile nu i-au permis să aterizeze, aparent din motive de securitate", a adăugat acesta, precizând că pasagerii au fost cazaţi la un hotel, în aşteptarea altui avion.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici