Un avion operat de o companie francezo-olandeză, reţinut la sol de autorităţile olandeze

Autorităţile olandeze au reţinut la sol un avion operat de compania aeriană Air France-KLM, pe un aeroport din Amsterdam, pentru a efectua controale la bordul aeronavei, după ce a fost postat un "mesaj ameninţător pe Twitter", informează site-ul publicaţiei britanice The Guardian.

449 afișări
Imaginea articolului Un avion operat de o companie francezo-olandeză, reţinut la sol de autorităţile olandeze

Un avion operat de o companie francezo-olandeză, reţinut la sol de autorităţile olandeze

Un purtător de cuvânt al poliţiei de frontieră a declarat că o cursă operată de compania aeriană francezo-olandeză Air France-KLM care era programată la ora 13.45 (15.45 ora României), pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, a fost oprită de autorităţile olandeze.

Au fost ordonate controale la bordul aeronavei, după ce autorităţile olandeze au fost înştiinţate de existenţa unui mesaj ameninţător care a fost postat pe Twitter.

Aeronava a fost reţinută la sol pentru aproximativ o oră pentru efectuarea controalelor.

Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, premierul olandez, Mark Rutte, a solicitat consolidarea măsurilor de securitate privind toate mijloacele de transport care operează curse către sau din Franţa, în contextul atentatelor teroriste care au avut loc la Paris vineri seară, soldate cu moartea a 128 de persoane şi cu rănirea a aproximativ 300.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici