Un băiat de 10 ani a supravieţuit atacului unui rechin, după ce a fost tras în apă direct din barcă

  • Un băiat australian în vârstă de 10 ani a supravieţuit atacului unui rechin, în Tasmania
  • Victima a suferit răni la mâini, cap şi piept, după ce a fost tras în apă de rechin direct din barca în care se afla
  • Tatăl copilului a sărit în ajutorul acestuia, iar rechinul a fugit, au spus autorităţile
3622 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 10 ani a supravieţuit atacului unui rechin, după ce a fost tras în apă direct din barcă

Un băiat de 10 ani a supravieţuit atacului unui rechin, după ce a fost tras în apă direct din barcă

Un băiat australian în vârstă de 10 ani a supravieţuit, după ce un rechin l-a atacat şi l-a tras în apă direct din barca în care pescuia alături de tatăl său, în largul coastei Tasmaniei, informează Yahoo News.
 
Copilul a fost dus la spital cu răni la mâni, cap şi piept, iar starea lui este una bună. Autorităţile au raportat faptul că rechinul a fugit imediat ce tatăl băiatului a sărit în apă pentru a oferi ajutorul.
 
Atacurile rechinilor sunt un lucru rar în Tasmania, comparativ cu zone precum New South Wale sau Queensland, din Australia. De-a lungul vremii, au fost raportate doar 12 atacuri fatale ale rechinilor în Tasmania, cel mai recent fiind acum 5 ani.
 
"Astfel de incidente sunt extrem de rare. Se pare că rechinul a fost fie de momeală, fie de peştii prinşi şi ţinuţi în barcă", a declarat Natalie Banks, un cercetător marin din Australia, pentru The Telegraph.
 
Autor: Mihai Iorga

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici