Un bărbat a trăit patru ani nestingherit într-un "apartament ascuns" din mall

Un bărbat a trăit într-un apartament secret în mijlocul unui centru comercial timp de 4 ani, până când a fost în cele din urmă prins.

6434 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a trăit patru ani nestingherit într-un "apartament ascuns" din mall

FOTO Twitter

Michael Townsend a rămas fără locuinţă după ce a fost evacuat din vechiul său apartament de către proprietar.

El a auzit o reclamă la radio pentru mall din Rhode Island, SUA, şi şi-a amintit că descoperise cândva o cameră goală în clădire, relatează Mirror.

Reclama vorbea despre cât de grozav ar fi dacă oamenii ar locui la mall, care nu numai că oferă o experienţă bogată de cumpărături, dar are şi toate lucrurile de care cineva ar avea nevoie pentru a supravieţui şi a duce „o viaţă sănătoasă".

După ce a pornit în căutarea spaţiului ascuns şi l-a găsit încă nefolosit, Townsend s-a mutat acolo împreună cu unul dintre prietenii săi.

Cei doi au transformat în scurt timp apartamentul de 750 de metri pătraţi într-o casă, adăugând o canapea, o masă şi chiar un PlayStation.

"Noul plan nu mai era doar de a locui în mall pentru doar o săptămână, ci acum era pur şi simplu de a trăi în mall”, a spus Townsend.

Acesta chiar a construit un zid de beton şi o uşă de serviciu pentru a ţine ascunsă locuinţa. A trăit în pace timp de 4 ani înainte ca planul să înceapă să se destrame. Înainte de a fi prins, Townsend plănuia să instaleze podele din lemn, un al doilea dormitor şi o bucătărie.

În cele din urmă, agenţii de securitate au găsit proprietatea secretă. Într-o zi, Townsend şi prietenul cu care locuia acolo au găsit uşa de la baie spartă, iar PlayStation-ul, obiectele de artă şi albumul foto dispăruseră.

Cei doi au început să folosească „locuinţa” doar noaptea, fără să ştie că paznicii de securitate au fost responsabili de spargere şi că de atunci îi supravegheau.

Prins în cele din urmă în locuinţă, Townsend a fost acuzat de violare de domiciliu. El a insistat că "întregul demers a fost făcut din compasiune pentru a înţelege mai mult mall-ul şi viaţa de cumpărător".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici