Un câine ”alcoolic” a fost sedat patru săptămâni ca să scape de sevraj

Un câine despre care se spune că a devenit dependent de alcool a trebuit să fie sedat timp de patru săptămâni ca parte a recuperării sale.

3090 afișări
Imaginea articolului Un câine ”alcoolic” a fost sedat patru săptămâni ca să scape de sevraj

Sursa foto: Woodside Animal Welfare Trust

Personalul de la Woodside Animal Welfare Trust din Devon avea grijă de doi câini, Coco şi Geordie, după ce proprietarul lor a murit.
 
Cu toate acestea, la scurt timp după ce câinii au ajuns în adăpostul Plympton, au început să dea semne de sevraj de alcool.
 
Câinii au început să se împotrivească şi în ciuda îngrijirii de urgenţă oferite de un veterinar la faţa locului, Geordie a murit.
 
Datorită eforturilor personalului de la Woodside, Coco şi-a făcut acum o recuperare completă după ce a petrecut o lună în sedare, scrie The Independent. 
 
Personalul adăpostului a spus că „un proces de eliminare” i-a ajutat să-şi dea seama că probabil că câinii sufereau de sevraj de alcool.
 
Ei cred că stăpânul câinilor ar fi fost un consumator înrăit.
 
Kirstin Stone, care lucrează la adăpost, a declarat pentru BBC : „S-ar putea ca imediat după ce, de exemplu, proprietarul a băut şi s-a dus la culcare, câinii să fi băut şi ei de la el, însă noi nu avem de unde să ştim”
 
Ea a adăugat că recuperarea lui Coco a fst un proces lung dar că el s-a comportat foarte bine. 
 
Stone a mai spus că, în ciuda dependenţei lor de alcool, câinii au fost în mod clar „foarte, foarte bine iubiţi”, deoarece Coco este bine dresată şi „adoră îmbrăţişările”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici