Un chinez a fost executat în Japonia după ce a masacrat o familie. VIDEO

Un chinez a fost executat joi în Japonia după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea unei familii de patru persoane, aceasta fiind prima pedeapsă cu moartea aplicată unui străin de când mai multe detalii privind procedura au fost publicate în 2007, informează Ministerul Justiţiei, citat de Reuters.

2719 afișări
Imaginea articolului Un chinez a fost executat în Japonia după ce a masacrat o familie. VIDEO

Un chinez a fost executat în Japonia. A ucis 4 persoane în 2003

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a comis crimele în anul 2003, având doi complici care erau tot de naţionalitate chineză.

Ceilalţi doi complici au fost găsiţi şi arestaţi în China, unul dintre ei fiind executat în 2005, iar celălalt fiind condamnat la închisoare pe viaţă.

Japonia este una dintre cele două ţări membre în Grupul celor Şapte (G7) care încă aplică pedeapsa cu moarte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici