Un copil de cinci ani răpit în Mexic ucis cu o injecţie cu acid

Un copil de cinci ani a fost omorât în Mexic, fiind injectat cu acid de cei care l-au răpit de teamă să nu fie recunoscuţi, relatează AFP citând procurorul general al capitalei mexicane.

40 afișări
Imaginea articolului Un copil de cinci ani răpit în Mexic ucis cu o injecţie cu acid

Un copil de cinci ani răpit în Mexic ucis cu o injecţie cu acid

Cele patru persoane suspectat că l-au răpit pe copil, între care o femeie şi un băiat de 17 ani, care cunoşteau familia victimei, au fost arestate, după ce un taximestrist a depus mărturie în acest caz. El i-a luat în maşină pe membrii bandei, împreună cu copilul de cinci ani, pe 26 octombrie, la periferia oraşului Mexico, a precizat procurorul general.

Aceştia voiau să ceară drept răscumpărare 300.000 de pesos, echivalentul a 23.000 de dolari, însă au decis să îl omoare când au aflat că sunt căutaţi.

Victima a murit după ce i s-a făcut o injecţie cu acid.

Potrivit cifrelor oficiale, 651 de cazuri de răpire au fost înregistrate în Mexic de la începutul anului până la sfârşitul lui septembrie. Experţii spun că cifra reală ar putea fi de două sau de trei ori mai mare pentru că există familii care nu depun plângere şi care negociază singuri cu răpitorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici